Erdoğan’ın Amerika’daki 40 tır altını!

Yanlış hatırlamıyorsam ya Marmaray ya da Avrasya Tüneli'nin hizmete açıldığı gündü. Ankara'da olduğum için açılış törenini ekrandan takip ediyordum.

O sırada yanıma, bulunduğum mekâna gelen CHP'li bir siyasetçi içeri girdi. Bahsettiğim kişi öyle sıradan bir siyasetçi değil ha...
Partinin üst kademelerinde görev yapmış birinden bahsediyorum.
Göz göze gelince merhabalaştık hâliyle. "Bir çay ısmarlayayım" dedim, kabul etti, oturdu. Oradan buradan konuşuyoruz ama ben bir yandan da ekrandan açılış törenini izlemeye çalışıyorum.
Benim ekrana baktığımı görünce, "Hayrola neyi gösteriyor televizyon?" diye sordu gözlerini kısarak.
Açılış töreninden bahsedince önce "Haaa, tamam" dedi. Sonra birkaç saniye bekleyip, imalı bir ses çıkararak güldü. 
İnsan bir CHP'li ile oturunca ve konu AK Parti'ye gelince o CHP'linin aşağı yukarı ne diyeceğini tahmin eder ya hani. Ben de ne diyeceğini tahmin ederek "Ne düşünüyorsunuz, güzel hizmet değil mi?" diye kaşıyıcı bir soru sordum.
"Yaaaa, tabii tabii büyük hizmet" diyerek alaycı bir üslupla konuşmaya başladı. Sonra klasik CHP ezberciliğiyle, "Bakın gazetecisiniz ama araştırmıyorsunuz, okumuyorsunuz, cahil kalıyorsunuz" demeye başladı.
"Cahilliğimi bağışlayın ve lütfen beni aydınlatın" dedim nezaket içinde...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum