Duymamış!

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy, CHP'nin İstanbul adayına, "PKK ve FETÖ hakkında söyleyeceğiniz bir sözünüz var mı?" diye sordu. CHP'nin adayı o an kafası dalgın olacak ki "Ne güzel işte, gelin irlikte yönetelim" diye cevap verdi...

Hemen akabinde, "Cumhurbaşkanı ülkeyi yönetsin, biz belediyeyi yönetelim. Hep birlikte terör örgütlerinin karşısında duralım" diyerek sözlerini toparlamaya çalıştı.
Bir süre sonra, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine bir kez daha aynı konuya daldı, "Sözlerimi çarpıtıyorlar" diyerek isyan etti. Ama hemen akabinde bir başka rezalete imza attı. 
O rezaletin ne olduğunu hatırlatayım.
Kamuoyu hatırlayacaktır.
Seçimden önce katıldığı bir televizyon programında, "Tanımıyorum, siyaset tarzını da takip etmiyorum" dediği Selahattin Demirtaş'ı seçim sonrası övgüye boğmuş, "Ben onun siyaset tarzını yakından takip eden ve beğenen biriyim" demişti.
Önceki gece bu konu sorulduğunda bir tüy daha dikti!
"Ben sayın Demirtaş'ı Cumhurbaşkanı adaylığı döneminde takip etmiş birisiyim. Kendisini tanımıyorum derken, tanışmadığımı anlatmaya çalıştım. Keşke tanışsaydım. O dönemde ülkenin ihtiyaç duyduğu bir dille süreci yönetti. Ben sadece o dönem kullandığı dili beğendiğimi söyledim" dedi.
Demirtaş hakkındaki bilgisi bundan ibaretmiş meğer! Demirtaş'ın geçmiş dönemde yaptıklarını ve söylediklerini duymamış beyefendi!
Tahir Elçi'nin tabutu başında "Bu devlet hiçbir zaman bizim, hepimizin devleti olmadı. Tahir Elçi'yi öldüren devlet, devletsizliktir" dediğini duymamış.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaptığı meydan konuşmasında, "Kürtlerin katili Kenan Evren’in posteri asılıyor da Öcalan posteri niye asılmıyor? Bal gibi asarız. Biz daha önder Apo’nun heykelini dikeceğiz heykelini" dediğini duymamış.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar