CHP Kurultayı'ndaki ilginçlikler

CHP'nin 36. Kurultayı'nda pek ilginçlik yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girişi bayağı bir havalıydı. Başka yerde 8 seçim kaybeden biri utancından sokağa...

CHP'nin 36. Kurultayı'nda pek ilginçlik yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girişi bayağı bir havalıydı.
Başka yerde 8 seçim kaybeden biri utancından sokağa çıkamaz. 
Bizimki, "İşte geliyor, O geliyor!" anonsu eşliğinde salona giriş yaptı. Podyuma çıkar gibi platformda yürümesi, tribündekilere gül atması, büyük lider gibi şov yapması, el sallaması falan...
İlginçti...
Gördüğüm kadarıyla Kurultay Salonu'nda eğlenen ve coşan bir tek Kılıçdaroğlu'ydu. AK Parti'nin il kongrelerinde yaşanan görsellik ve coşku bile Kurultay Salonu'ndaki havaya on basardı.
İnanmayan varsa açsın, AK Parti'nin Bursa Kadın Kolları Başkanı'nın, ya da Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı'nın seçildiği kongrelerin görsellerine göz atsın. Aradaki farkı net bir şekilde göreceksiniz.
Bunların dışında ibret ve hayretle izlediğim başka gelişmeler yaşandı. 
Kurban olduğum Allah öyle büyük ki...
Referandumda attıkları iftiraların tamamı, Kurultay'da başlarına geldi. 
Referandum döneminde, "Erdoğan devletin tüm imkânlarını kullanarak adaletsiz bir referandum çalışması yürütüyor" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, Kurultay'da CHP'nin bütün imkânlarını kendisi için kullandı.  
Referandumda, "Tek adam rejimi geliyor. Ülke diktatörlüğe gidiyor" diyorlardı. Kurultay'da parti içindeki diktatör bozuntusu ne buyurduysa o oldu. Öyle ki Muharrem İnce'nin istediği müzik bile çalınmadı. 
Referandumda, "Hile yapıldı, oylar çalındı" diyorlardı, Kurultay'da “hile nasıl yapılır, oy nasıl çalınır, mükerrer oy nasıl kullanılır”ın resitalini sundular.
İftira ve yalan genlerine öylesine işlemiş ki ortalıkta suçlayacakları, iftira atacakları başka parti olmayınca, birbirlerini oy hırsızlığıyla suçladılar. 
Muharrem İnce'nin konuşması da ilginçti...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.027 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar