Bu ne hâl böyle tarafsızlar!

Bizi yıllarca, "AK Parti yalakası" ilan eden, "Erdoğan'ın önünde el pençe divan duruyorsunuz" diye hakir gören, "Neredeyse tapacaksınız, neredeyse secde edeceksiniz" diyen televizyoncuların ve gazetecilerin ibretlik hâllerini izliyorsunuz değil mi?

Ben bir iki tanesini izleme şansı buldum. Yeminle söylüyorum, midem kalktı diyebilirim. 
"Bunlar Erdoğan'a soru sormaya korkuyor. Bunlar var ya bunlar Erdoğan tarafından ellerine tutuşturulan sorular dışında sorular soramıyor" diyenler ne hâllere düşüyormuş Allah'ım!
Sözcü'nün tüccar yazarı Yılmaz Özdil, Ekrem İmamoğlu'nu daha bir şey olamadan asrın lideri ilan ediyor, "O var ya o. O bizim namusumuzdur, onurumuzdur" diye yazılar döşeniyor. 
Bir başka Sözcü yazarı, "O, Allah'ın bize bir lütfudur. Hep birlikte koruyacağız" diyerek âdeta secdeye gidiyor.
Bir başkası, diğer şehirlere sesleniyor, "Gelin İstanbul'a hem Ekrem İmamoğlu'nu görün hem de kendisine destek verin" diye çağrılar yapıyor.
Yılların Ayşenur Arslan'ı, programına konuk ettiği Ekrem İmamoğlu ile selfie fotoğrafları çekiliyor, "Mutluluktan uçuyorum ayol" notuyla sosyal medyada paylaşıyor.
Hele bir Okan Bayülgen programı var ki inanamazsınız!
Seyircisiz olan program konseptini seyircili hâle döndüren, Ekrem İmamoğlu taraftarlarını stüdyoya doldurduktan sonra İmamoğlu'nu janjanlı sözlerle anons edip dakikalarca alkışlatan Bayülgen'in vıcık vıcık hâllerini izlemenizi öneririm.
İmamoğlu'nu ayakta ve alkışlayarak karşılıyor, seyirciyi ayağa kalkıp alkışlamaları için teşvik ediyor. İmamoğlu oturunca oturuyor, kalkınca kalkıyor falan...
İmamoğlu ağzını açıp konuşmaya başlayınca "Bravo, işte bu, işte bu" dercesine ilk önce o alkışlıyor. Yetmiyor seyirciye "Haydi siz de alkışlayın" diyerek el kol hareketleriyle işaretler veriyor.
Allah'ım Allah'ım!
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar