Bu daha başlangıç!

CHP mazbatayı alalı daha 15 gün olmadı ama, Türkiye'yi bu süre içinde 15 yıl öncesinin gündemine geri götürmeyi başardılar. Şu ana kadar içlerinde tutamayıp dışa vurdukları eylem ve söylemlerine şöyle bir göz atacak olursak:

Muhammed Mursi'nin ölümünden dolayı sevinç ayinleri düzenleyen on binler, sosyal medyada, "Erdoğan, senin sonun daha kötü olacak" diye başlık açtı, her biri Erdoğan'a ayrı bir ölüm şekli seçti.
Pek çoğu, CHP'ye destek vermeyen gazetecilere, "Sizin de sonunuz geldi, acı içinde köpekler gibi kıvranarak öleceksiniz" diye mesaj attı.
Bir önceki dönem milletvekilliği yapan ve bu dönem parti sözcüsü gibi televizyondan televizyona koşan Barış Yarkadaş çıktı, "Başörtülüden hâkim olmaz, olmamalı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok" dedi.
Hemen akabinde, metroya binen şortlu bir kadın, karşısındaki çarşaflı kadına "Kara Fatma" diyerek hakaret etmeye başladı, "Burası Türkiye Cumhuriyeti, ben artık size istediğim gibi hakaret edebilirim" dedi.
Bir başka yerde başka bir kadın, başörtülü kadını metroya bindirmemeye çalıştı, "Sizin burada yeriniz yok. Burada Atatürk kanunları geçerlidir, git evinde kapan buraya açık giyinerek girebilirsin" dedi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.027 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 8 yorum