Binali Yıldırım'ı harcayacak mısın?

2019 yılının ikinci ayının ikisinde bir yazı yazmış ve birkaç örnek vermiştim.

Özetlemek gerekirse...
"Birlik ve beraberliğin nasıl olduğunu ve nasıl olması gerektiğini görmek ve öğrenmek istiyorsanız dönün, FETÖ'ye bakın... 
Son 5 yılda başlarına gelmeyen felaket kalmadı. Yaptıkları alçaklıktan sonra Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını yediler. 
Paramparça oldular. 
İçeride olanlar hapishanelerde çürüyor, dışarıda olanlar ise ülke dışında âdeta göçebe hayatı yaşıyor. Yakalanamayanlar başlarını inlerinden çıkaramıyor. Her biri toplum içinde âdeta vebalı muamelesi görüyor. İş verilmiyor, ekmek verilmiyor.
Buna rağmen birinin diğerinden vazgeçtiğine şahit oldunuz mu?  
Kâh, ABD'deki hainin uzaktan fısıldadığı sözlerle, kâh yalandan ibaret uydurma rüyalarla, kâh "Yakında çıkacağız" türünden türlü söylentilerle hepsi bir arada durmayı başarıyor. 
Dünya üzerindeki en hain, en alçak, en aşağılık örgüt olduklarını bilmelerine rağmen, inandıkları ihanet davasından asla vazgeçmiyorlar.
"Kendi ülkenizi bombalayın, kendinizden olan ama size direnen insanları katledin" diye talimat veren aşağılık liderlerinin peşinden bir an olsun ayrılmayı düşünmüyorlar. 
***
Birlik ve beraberliğin nasıl bir şey olduğunu görmek ve öğrenmek istiyorsanız, dönün PKK'ya ve onun azılı sempatizanlarına bakın...
40 yıldır asla gerçekleşmeyecek bir hayalin peşinden koşuyorlar. 
Dağlarda, mağaralarda yılanlar, çıyanlar gibi yaşıyorlar. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar