‘Bildiricilere’ bildirilecek bir haberim var

Milyonlarca insan onların yolundan gitmek için bir fırsat bekliyor

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 15 Temmuz'dan sonra büyük -ve kolay kolay denk düşmeyecek- bir şans yakaladı. O şansı dibine kadar kullanmak, devlet ve millet düşmanlarına tarihler boyu anılacak ibretlik bir ders vermek gerekiyordu.
Aylar boyu meydanlardan seslenen vatan nöbetçileri, "Hainlerin kellesini ayaklarımızın dibine atın, idamı getirin" çığlıkları attı.
Peki ne oldu?


Milletini bombalayan hainler, mahkeme önlerinde şehit yakınlarının gözü önünde şov yaptı. Mahkemelerle âdeta dalga geçti. Bir teki bile pişmanlık emaresi göstermedi. Aksine tamamı, "Elimize imkân geçse yine yaparız" dedi.
Şayet o gün milletin sesine kulak verilmiş olsaydı, bugün amiral eskisi 103 pırpırlı, darbe imasında bulunmaya cesaret eder miydi?
Şimdi birileri yayınlanan bildiriyi savunup, "Emekli olmuş, yaşlı başlı ve silahsız amiraller mi darbe yapacak?" sorusunu alaycı bir şekilde soruyor.
Hatırlatmakta yarar var ki ilk etapta Fetullah Gülen isimli iblis de bir.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar