Ayı ile yatağa girmek!

Hep söylüyorum, tekrar söyleyeceğim. Bu ülkenin iktidardan ziyade adam gibi bir muhalefete ihtiyacı var kardeşim. Çünkü muhalif diye ortalıkta gezinenlere baktığımızda kumaşlarının 5 para etmediğini görüyoruz.

Bakın size iki örnek vereyim.
İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında Barış Pınarı Harekâtı'yla ilgili konuşuyor. Türkiye'nin terörle mücadelesine, yitip giden masum insanlarına dair iki kelime etmiyor. 
Barış Pınarı Harekâtı'nın gerekliliğine vurgu yapmıyor. Devletinin, milletinin ve askerinin yanında yer aldığını söylemiyor.
Ya ne yapıyor?
Sınır ötemizde kurulmak istenen terör devletinin tek suçlusu Erdoğan'mış gibi öfke nöbetleri içinde Cumhurbaşkanı'na saldırıyor.
İsmet İnönü'nün, "Büyük devletlerle ilişki içinde olmak; ayıyla yatağa girmeye benzer" sözünü hatırlattıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedefe koyarak, "Yatağa girdiğiniz ayılardan biri, bizi ekonomik yaptırımlarla tehdit ediyor Sayın Erdoğan. Daha önce yaptığını yine yapacağını söylüyor" diye iğrenç bir cümle kullanıyor.
Bu nasıl bir çirkinliktir anlamıyorum. Ben dinlerken bir erkek olarak utandım. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.509 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.025 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.273 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum