AK Parti, bile isteye kaybetti!

Sizler her şeyin şahidisiniz, AK Parti'nin gerek Türkiye genelinde, gerekse İstanbul seçimlerinde yaptığı yanlışları bir değil, iki değil, on defa yazdım..

Kötü olma pahasına, "Sakıncalı piyade" ilan edilme pahasına, "FETÖ'cü kripto" yaftası yeme pahasına, partiye ve davaya yanlış yapanları ima etmeden isim isim deşifre ettim.
İstanbul seçimlerinde, sadece büyükşehir oylarının iptal edilmesinin Ekrem İmamoğlu'nu mağdurmuş gibi göstereceğine, AK Parti'nin böylesine ucube bir iptal şekline ilk itiraz etmesi gereken parti olması gerektiğine iptal kararından önce dikkat çektim.
AK Parti'yi savunan sözde medyanın Ekrem İmamoğlu'na çalıştığına, onu parlattığına yüzlerce kez vurgu yaptım.
AK Parti'yi savunan bazı gazetecilerin bu işi para karşılığında yaptığına, maması kesildiğinde AK Parti'nin en büyük düşmanı olacağını yıllar önce yazdım.
Sıkıntılı olan il, ilçe teşkilat başkanlarını, belediye başkanlarını şu köşeden duyurdum. Bu kişilerin partiyi aşağı çektiğini ve partiden uzaklaştırılması gerektiğini söyledim.
Bazı isimlerin anket şirketleriyle bir olup, milletin adamlarını değil de kendi adamlarını belediye başkan adayı olarak anketlerden çıkardığını, bunun AK Parti'ye ağır bir ceza olarak döneceğini belirttim.
Yetmedi.
Yolsuzluk içinde, usulsüzlük içinde olanların dosyasını bizzat genel merkeze giderek parti yöneticilerine ilettim.
Yetmedi...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.927 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.029 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum