Adam yine kazandı

Cumhuriyet tarihinin en ilginç seçimlerinden birini geride bıraktık desek yeridir.Partilerden çok ittifakların konuşulduğu, başkan adaylarından ziyade parti liderlerinin konuştuğu, vaatlerden ziyade beka...

Cumhuriyet tarihinin en ilginç seçimlerinden birini geride bıraktık desek yeridir.
Partilerden çok ittifakların konuşulduğu, başkan adaylarından ziyade parti liderlerinin konuştuğu, vaatlerden ziyade beka tartışmalarının yaşandığı bir seçim dönemi oldu.
Bir diğer ilginçlik ise bazı parti liderlerinin ve seçmenlerinin sandığa gittiğinde kendi partisine oy vermemesiydi.
MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli Ankara'da AK Parti'nin; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Üsküdar'da CHP'nin adayına oy verdiler. Neredeyse bütün partilerin seçmenleri de ilk kendi partisinden olmayan adaylara gönüllü olarak oy verdi.
Ve bu seçimlerin en çok tartışılan partisi kuşkusuz HDP'ydi.
CHP ve İYİ Parti ile kapalı kapılar arkasında yaptıkları pazarlıklar ve CHP kontenjanından sağlanan Meclis üyelikleri, ister istemez beka tartışmalarını beraberinde getirdi.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum