Adalet mi bu şimdi?

Taksim’deki kişi bir kadını takip ettiği için, elle taciz olayını gerçekleştirip gerçekleştirmediği belli olmamasına rağmen tutuklanıp hapse atılıyor. Didim Belediye Başkanı ise ortada bir ton belge ve delil olmasına rağmen belediye başkanlığı görevine devam ediyor.

İstanbul Taksim’deki hadiseyi hep birlikte izledik. İstiklal Caddesi'nde genç bir kadını adım adım takip eden bir kişi, taciz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın verdiği ifadede kendisini takip eden kişinin elle tacizine uğradığını iddia etti.

Tutuklanan kişi ifadesinde suçlamayı reddetti, kadının kendinde olmadığını, başkalarının kadını götürmek istediklerini, bunun üzerine kadını korumak için yanında yürüdüğünü, kesinlikle dokunmadığını, görüntülerde de dokunmadığının görüldüğünü söyledi.

Görüntülerde gerçekten de şahsın kadını sadece takip ettiği, kadının iddia ettiği şekilde dokunma elle taciz olayı olmadığı görülüyor.

Ancak yargı buna rağmen kadının beyanını esas alarak şahsın elle taciz olayını gerçekleştirdiğine hükmetti.

Adam elle tacizde bulundu mu bulunmadı mı bilmiyorum. Buna yargı karar verecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.509 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.025 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.273 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum