Duâ

ALLAH’IM!Sana îmân ettik! Hazret-i Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm’a îmân ettik! Senden râzıyız! Senden korkuyoruz! Sana sığınıyoruz! Fakat gücümüz yok, kudretimiz yok, kuvvetimiz yok...

ALLAH’IM!
Sana îmân ettik! Hazret-i Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm’a îmân ettik! Senden râzıyız! Senden korkuyoruz! Sana sığınıyoruz! Fakat gücümüz yok, kudretimiz yok, kuvvetimiz yok, himmetimiz yok, gayretimiz yok! Günahkârız! İsyankârız! Günahkâr ellerimizi Sana açtık! Senin celâlinden, azabından, gazabından, kahrından, gayretinden, izzetinden, Senin merhametine, şefkatine, affına, mağfiretine, himâyetine, bağışlamana sığınıyoruz!

Allah’ım, Senden Sana sığınıyoruz! Sana olan kusurumuz bizi vartalara, tehlîkelere, sıkıntılara, zaafiyetlere, güçsüzlüklere, bozgunluklara, fitneye ve fesada uğrattı.

ALLAH’IM!

Yalnız Senin rahmetini umarız. Yalnız Senin azâbından korkarız. Muhakkak Sen’in azâbın kâfirlere ve zâlimlere haktır.

Allah’ım, Sen; Vacibü’l-Vücud, Vahid’ül-Ehad, Ferdü’s-Samed, Hayyü’l-Kayyûm, Alîmü’l-Hakîm, Kadîrü’l-Mürîd, Semîü’l-Basîr, Rahmânü’r-Rahîm, Adlü’l-Hakem, Muktedirü’l-Mütekellim olan Allah’sın! Ve bütün güzel isimler Sana aittir.

Şehadet ederiz ki, Senden başka hiçbir ilah yoktur. Sen birsin! Ve Senin şerikin yoktur. Sen her şeye kâdirsin. Sen her şeyi hakkıyla bilirsin. Senin her şeye gücün yeter. Yine şehâdet ederiz ki, Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm Senin âlemler üstünde seçkin kıldığın kulun, Peygamberin, Halilin, Habibin Ve Resûlündür.

Ey Hafîz! Ey Hayru’l-Hâfızîn olan Allah’ım! Haşir ve Mîzan gününe kadar, bu şehadetleri kalbimizde ve gönlümüzde muhafaza eyle! Bizi bu şehadetlerde sâbit kıl! Bizi koru! Ayağımızı kaydırma! Nefis ve şeytanın şerrinden, fitne ve fesatçıların şerrinden, âhir zamanın, deccalin, süfyanın, münâfıkların, zâlimlerin ve kâfirlerin şerrinden, dünyanın, kabrin ve âhiretin azabından ve Cehennem ateşinden bizi ve bütün Müslümanları muhafaza eyle!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zerreler beka âleminin cüzleridir 22 Nisan 2018 | 221 Okunma İnsan yaratılışı kopya edemez 02 Ekim 2017 | 242 Okunma Duânın en tatlı meyvesi nedir? 30 Eylül 2017 | 506 Okunma Celcelutiye’de niçin Süryanice kullanıldı? 29 Eylül 2017 | 617 Okunma Ye’cüc ve me’cüc çıkmış mıdır? 28 Eylül 2017 | 705 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar