Erkekler ve o inkar etmeler..

Bugün ilişkileri masaya yatırıyorum sevgili okurlar… Bizim aşk doktorumuz, sevgili Mehmet Coşkundeniz’in yüksek müsaadeleri ile kendisinin alanına gireceğim ama çok kalmayacağım. Hemen bir arkadaşa bakıp...

Bugün ilişkileri masaya yatırıyorum sevgili okurlar… Bizim aşk doktorumuz, sevgili Mehmet Coşkundeniz’in yüksek müsaadeleri ile kendisinin alanına gireceğim ama çok kalmayacağım. Hemen bir arkadaşa bakıp çıkacağım… Zira geçenlerde okuduğum bir habere takılı kaldım, içimi dökmem lazım biraz. Olaydan hiç haberim yoktu, çünkü şu ‘aşk yaşıyorlar’ türü haberlerden nefret ediyorum... Her kaçamağın, her görüşmenin, her yeni başlayan şeyin adına aşk dedikleri için, aşkı bu kadar ele ayağa düşürdükleri için kıl oluyorum bu haberlere. Neyse, bir köşede okudum... Emre Altuğ ve manken Burcu Çağrı arasında geçiyor olaylar.

Bu iki kişi bir ilişki yaşıyormuş, (bakın asla aşk demiyorum!) Burcu Hanım, Emre Bey’i sosyal medyada etiketleyip altına “Gün geçtikçe çoğaldı bağımız. Seni çok seviyorum” yazmış. Emre Bey de yalanlamış: “O işlere hiç girmiyorum, birliktelik de yok!” Karşı taraf bozulmuş tabii. E, haklı. Siz olsanız bozulmaz mısın? Ben olsam bir dakika durmam!

Yine sosyal medya üzerinden döşemiş Burcu Hanım da: “Ben doğrularımla sadece bugünü kaybederim ama sen karaktersizliğinle bir ömür kaybedersin...” Sert olmuş ama olay doğruysa, hak edilmiş bu laf. Şimdi, olaya bir dedektif titizliğiyle yaklaşmak isterim ama inanın umrumda değil. Sadece bu magazinsel olayların insan ilişkilerine dair çok şey anlattığını düşünerek birkaç şey söyleyeceğim…

Bu çiftin arasında ne geçti bilemeyiz... Ne sözler verildi, nasıl başladılar, ne hissettiler, hepsi ikisinin arasında. Tek net olan şu: Eğer yeni başlayan bir ‘şey’i, (şey diyorum çünkü bazen ne olduğunu bilemezsin, adını koymak için erkendir vs) hemen sosyal medyadan duyurma derdindeysen, sen zaten duygunun değil, konuşulmanın derdindesin. Bi yaşa önce, bi anla, sana iyi mi geldi kötü mü, bi dinle kendini.

Niye hemen borozanla duyurmaya çalışmak yani? Öte yandan eğer o ‘şey’e başladıysanız ve duyulmasını istemiyorsanız; baştan anlaşın. “Gel biz bunu önce kendimiz anlayalım, gözlerden uzak olalım” der bir akit yaparsın. Gelelim Emre Altuğ’a... Yaptığı yüzde yüz kusurlu bir hareket! Bir kadın durup dururken sosyal medyasından ilişki duyuruyorsa ve deli değilse, vardır o ‘şey’. Erkek bunu inkar ediyorsa, bir güzel ‘karaktersiz’ damgasını yer oturur elbette.

Oysa delikanlı olsanıza, yaşanan neyse arkasında dursanıza. Ha, sana göre bir şey yaşanmadıysa, daha şık cümlelerle ifade et o zaman. Kalp kırma, değersiz hissettirme, ayıp etme. Kamera görünce birlikte çıktığı kadını ortalıkta bırakıp kaçan erkekler ne kadar korkunç görünüyor değil mi? Nefret ederim o tiplerden. Bu da onun gibi bir şey işte. Utanıyorsan, o kadınla birlikte olma. Ama olacaksan kaçak güreşmeyi bırak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 145 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar