İYİ Parti kapanır mı? 

 Demokrasilerde muhalefet önemlidir. İktidar her rejimde vardır. Muhalefet ise sadece demokrasilerde vardır. Gönül ister ki muhalefetimiz kuvvetli olsun. İktidarı denetlesin. Ancak kendi iç sorunlarından bir türlü kurtulamayan...

 

Demokrasilerde muhalefet önemlidir. İktidar her rejimde vardır. Muhalefet ise sadece demokrasilerde vardır. Gönül ister ki muhalefetimiz kuvvetli olsun. İktidarı denetlesin. Ancak kendi iç sorunlarından bir türlü kurtulamayan muhalefet olumlu sinyal vermiyor. 

 CHP’de Genel Başkan değişimi ile birlikte kavga bitmiş gözüküyor. Bu kavga yerel seçim sonuçlarına göre yeniden başlayabilir. Düşünsenize İstanbul Büyükşehir Belediye Başkalığı seçimlerini İmamoğlu kaybetmiş. CHP’de kıyamet kopar. İmamoğlu aktör olmaktan çıkar. Özgür Özel de yerel seçimleri kaybetmiş bir genel başkan olarak koltuğunu koruyamaz. 

CHP olağanüstü kongreye gitmek zorunda kalır. Çarşı yeniden karışır yani. Bu yazımda CHP’yi bir kenara koyarak İYİ Parti’ye yer vereceğim. Bu partide son günlerde peş peşe istifalar geliyor. Milletvekili seçimleri esnasında listeler parayla satıldı diyen parti yöneticileri çıktı. Durmuş Yılmaz, Nebi Hatipoğlu, Adnan Beker, Aytun Çıray, Yavuz Ağıralioğlu, Bahadır Erdem istifa etti. Yeni istifalar yolda. 

Kazan kaynıyor....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar