Hocalar, masonlar, localar Erdoğan gitsin diyor...

 Unutmak güzel bir duygu. Hatta nimet sayılır. Ancak bazı olayları unutmamak da gerekiyor. Yoksa sürekli tarihten ders çıkarmak zorunda kalıyoruz. Mehmet Akif Ersoy diyor ya tarihten ders alsaydık tekerrür etmezdi. Şiirin...

 

Unutmak güzel bir duygu. Hatta nimet sayılır. Ancak bazı olayları unutmamak da gerekiyor. Yoksa sürekli tarihten ders çıkarmak zorunda kalıyoruz. 

Mehmet Akif Ersoy diyor ya tarihten ders alsaydık tekerrür etmezdi. Şiirin tamamını isteyen bulsun okusun.

Şimdilerde bakıyorum. Bazı hocalar, yazarlar, cemaatler, partiler, masonlar Erdoğan’ı eleştiriyor. İnanın bu eleştirilerin birçoğunda samimiyet yok. Herkes kendi menfaatinin peşine düşmüş. Kimi partiler Erdoğan giderse bana alan açılır diyor. Oysa avuçlarını yalarlar. Şu anda öyle bir kadro var ki Erdoğan’dan sonra dindarlara 50 yıl su vermezler.

Bu arkadaşlar realiteden kopuk oyunda oynaştalar. İkinci Abdülhamit’i diktatör diyerek tahttan indirenler bu ülkeye çok bedel ödettiler. Balkanlar elimizden çıktı, Çanakkale’de 250 bin şehit verdik. Yemen’den Afrika’ya kadar birçok toprak elimizden çıktı. Burnumuzun dibindeki adaları bile kaybettik.

“Abdülhamit gitsin” diyen Volkan Gazetesi Başyazarı Derviş Vahdeti, Mithat Paşa’ya sorar....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 281 Okunma İran Elçisi tiyatro eleştirilerine ne diyor? 18 Nisan 2024 | 611 Okunma Sultanahmet’te gazeteciler için nöbette neler oldu? 16 Nisan 2024 | 152 Okunma Kılıçdaroğlu doğru söylüyor 14 Nisan 2024 | 754 Okunma Hamas terör örgütü diyen CHP değil mi? 09 Nisan 2024 | 209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar