Erdoğan’ın kaderi bu… Bekir Bozdağ niçin linç ediliyor?

Dava adamı olmak zor. Devlet  adamı olmak zor. Zor zamanda dik durmak zor. Memleket rüzgar gülleri ile dolu. Dava adamı olmanın enayi sayıldığı bir zamandan geçiyoruz. Kimse elini sıcak sudan çıkarıp soğuk...

Dava adamı olmak zor. Devlet  adamı olmak zor. Zor zamanda dik durmak zor. Memleket rüzgar gülleri ile dolu. Dava adamı olmanın enayi sayıldığı bir zamandan geçiyoruz. Kimse elini sıcak sudan çıkarıp soğuk suya sokmuyor. İmaj her şey. Herkesin sevdiği adam olmak konforlu bir alan. Elini taşın altına koymaya ne gerek var. Nasıl olsa bir şamar oğlanı bulunur.

 Neden mi bahsediyorum. Önceki gün Mecliste İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay’ın milletvekilliği düşürüldü. Konunun hukuki boyutuna ilişkin bilgim yok ahkam kesmeyeceğim. Yargıtay mı haklı Anayasa Mahkemesi mi haklı bu konuya girmeyeceğim. Benim burada merak ettiğim konu şu.

Ak Parti ve MHP Grubu Yargıtay kararına uyarak Can Atalay’ın vekilliğinin düşmesi gerektiğini düşünüyor. Ayrıca bu konunun havada kalması can sıkıcıydı. 

Sürekli gündem oluyor. Bir biçimde sonuçlanması gerekiyordu. Bekir Bozdağ Cumhur İttifakının ve Yargıtay’ın kararına uydu. Atalay’ın vekilliğinin düşmesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde okuttu.

 Ama...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 511 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar