CHP İl Binasında sayılamayan paralar…

 Son birkaç gündür CHP İstanbul İl Başkanlığının satın alınmasıyla ilgili para sayma görüntülerini izliyoruz. Paralar o kadar çok ki sayılamıyor. Üst üste dizilmiş banknotlardan...

 

Son birkaç gündür CHP İstanbul İl Başkanlığının satın alınmasıyla ilgili para sayma görüntülerini izliyoruz. Paralar o kadar çok ki sayılamıyor. Üst üste dizilmiş banknotlardan kuleler oluşmuş. 5-6 kişi paraları sayıyor. Bu skandal görüntüler ortaya çıkınca önce bu paraların CHP kurultayında delege satın almak için kullanıldığı yazıldı.

Sonra CHP İstanbul İl Başkanlığı bu paraların il başkanlığı binasının satın alınması için toplandığını açıkladı. Bir A4 kâğıda iki satırlık bir yazı yazılarak bu kamera önünde sayılan paraların bir tuğla da sen koy kampanyası yoluyla toplanan paralar olduğu iddia edildi.

Bu görüntüde kilit bir isim var. Bu isim Fatih Keleş. Kendisi Ekrem İmamoğlu’nun sağ kolu olarak biliniyor. Aynı zamanda İstanbul Belediyesinde spor işlerine de bakıyor. Spor deyince maalesef aklımıza hemen kara para, vergi kaçakçılığı, şike ve bahis geliyor. Belediye, spor, imar, arsa gibi kavramları yan yana koyunca tablo net. Müteahhitlerden ve iş adamlarından toplanan paralar akla geliyor.

Burada temel sorun şu. Tüm...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 511 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar