Yeni ‘o hayat benim’ geliyor

‘O Hayat Benim’i, kendi içinde bir tarz olarak yorumluyorum. Entrikanın, sınıf farkını ortadan kaldırmıştı. Senaristi Can Sinan, yönetmen hamdi alkan’dı. ‘Çukurdere’ dizisini de aynı ekip...

‘O Hayat Benim’i, kendi içinde bir tarz olarak yorumluyorum. Entrikanın, sınıf farkını ortadan kaldırmıştı. Senaristi Can Sinan, yönetmen hamdi alkan’dı. ‘Çukurdere’ dizisini de aynı ekip çekiyor. Pavyon şarkıcısı Maksude Çukurdereli, (Ahu Sungur) iki kızıyla Çukurdere Mahallesi’nde yaşıyor. Kollar yine zengin yalısına uza-nacak. ‘Yanlızlar Rıhtımı’ydı adı sonra değişmiş. Bu, duruma daha uygun. 

Sit-com’u hazır 

Ali Poyrazoğlu, habertürk’te Veyis Ateş’in konuğuydu. Televizyon için sit-com yazdığını söyledi. Görüşmelere başlamış. Yeni bir ‘Ali Uyanık’ olabilir mi? 

‘Artık militan değilim’ 

Prof. Dr. Halil Berktay, “Hiçbir teorinin militanı değilim” dedi. Veyis Ateş’in kendisiyle yaptığı uzun söyleşinin tekrarına denk geldim. Solculuk yıllarını anlattı. Oh dedik, ucuz atlatmış. 

Hoca uzattın diye kestiler 

Star TV Ana Haber Bülteni’nde orkinos haberi vardı. Karaya vurmuş, ölü balıklar ekrandaydı. Olağan bir durum değil. Konunun uzmanı Prof. Dr. Bayram Öztürk’e mikrofon uzattılar. Öztürk, hangi şartlarda avlanılabileceğini anlattı. Dış ses, koruma altına alınması gerektiğini söyleyerek, sözü tekrar hocamıza bıraktı. Hocamız, “Marmara Denizi’nde yıllar önce” dedi ve ses gitti. Spikerimiz, “İstanbul Pendik’te facia kıl payı atlatıldı” diyerek üzerine bindirme yaptı. Bırakmadılar ki, hocamız orkinos hikayesini tamamlasın. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 106 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 172 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar