Oldu mu Kebapçı Celal?

Çetin Tekindor, “Unutmayın ısı yalıtımı doğru yapılırsa dört mevsim konfor, dört mevsim kazanç demektir” diyerek Reklamlarda... Kebapçı Celal portresiyle gaddar mafya Tekindor, finali bekleseydi. Reklamda...

Çetin Tekindor, “Unutmayın ısı yalıtımı doğru yapılırsa dört mevsim konfor, dört mevsim kazanç demektir” diyerek Reklamlarda... Kebapçı Celal portresiyle gaddar mafya Tekindor, finali bekleseydi. Reklamda sempatik. Boya reklamı haliyle Celal karizmasını götürmüş. Reklamcıya söyleyebilirdi;  “Abi dur, dizi zaten bitiyor.” 

Aras Bulut İynemli’nin de pantolon reklamı yayına girdi. Bir dizideki haline bak, bir de reklamdakine... Ünlü olduk ama para kazanalım olmaz. Şöhret, şöhretin kendisinden daha pahalıdır.  

DONDURMALI BAKLAVA KUTUDA OLMAZ!

Reklamlardan açıldı söz. Ev ahalisi iki reklama takmış durumda. Bunlardan biri, ev baklavalı dövme dondurma. Hem de ev baklavalı! Sevgili Rasim Öztekin’le Altan Erkekli oynuyor. Baklava üzerinde dondurma muhteşem olur. Rasim mutlaka biliyordur. Ama kutu içinde değil. Cemil Baba var bizim orada. Geçenlerde kuru baklava üzerine sade dondurmayı çıtır çıtır yedik. Rasim İzmir’e geldiğinde ısmarlarım. Diğeri de pastane limonatası diye Ramazan boyu ekranda olan reklam. Limonata yaptılar, idare ettik. Üzerine bir de pastanesi eklendi. Olmaz kardeşim mümkün mü? Ev ahalisi, “Selendi’deki pastanenin limonatasına yaklaşabilirler mi?” diye soruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 106 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 171 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar