İrem mi, Evrim mi?

Ülkenin en önemli sorunu bu. O yüzden masaya yatırmakta fayda var. Ev ahalisinin ‘İrem Derici ile Eğlenmene Bak’  izlerken söylediklerini not aldım. Program için, “Bazılarına laubalilik yakışır....

Ülkenin en önemli sorunu bu.
 
O yüzden masaya yatırmakta fayda var. Ev ahalisinin ‘İrem Derici ile Eğlenmene Bak’  izlerken söylediklerini not aldım. Program için, “Bazılarına laubalilik yakışır. İrem Derici de olmuyor. Herkesten çok ben konuşacağım havasında” dediler. Aynı akşam Evrim Akın ise,  ‘Çocuktan Al Haberi’yle büyüklere sunum şovu yapıyor. İki isim, akşamın ‘kim daha çok izlenecek?’ yarışına ister istemez girdi. Özetle, çocuk formatını alıp, orasını burasını eğip büküp, büyüklerin en çok televizyon izledikleri zaman dilimine uydurmaya çalışmışlar.

Ev ahalisi, “Sunduğu bir yarışma programı vardı mesela. Neden devam ettirmediler? Sonuçta çocukların yer aldığı, gündüz kuşağı programı. O saate uygun” diyerek “Sunucu olarak Evrim Akın diyoruz” dediler.

Program olarak, “’İrem Derici ile Eğlenmene Bak’ daha üzerinde düşünülmüş bu saat dilimine uygun” diyerek de orta yolu bulmaya çalışıyorlar. Derici’nin çılgınlığı, deli dolu hali, umursamaz davranışları ve her an bir muzurluk yapacak bakışlarıyla izleyiciyi buna alıştırdığını kabul etmek lazım. İnce çizgi de burada başlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 106 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 171 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar