Futbol programı emlak işiyle uğraşır mı?

Bizim akrabalar aradı ve “NTV Spor’u açsana, ev satışı konuşuyorlar durmadan”dedi. Açtık, sonuna gelmişiz. Sonra oturup programı izledim. Tam 16 dakika ‘Ülke ve dünyadaki emlak ne durumda?’ muhabbeti...

Bizim akrabalar aradı ve “NTV Spor’u açsana, ev satışı konuşuyorlar durmadan”
dedi. Açtık, sonuna gelmişiz. Sonra oturup programı izledim. Tam 16 dakika ‘Ülke ve dünyadaki emlak ne durumda?’ muhabbeti olmuş. Mehmet Ayan, “2 milyona Bodrum’da ev bakar mısınız?’ diye bir tweet atmış. Saat 20.00’de NTV Spor ‘Kırmızı Çizgi’ programında Erbatur Ergenekon, Serdar Ali Çelikler ve Mehmet Ayan bu konuya sardılar. Bodrum’da başlayan mesele, önce bankalara parayı yatırmaya oradan, Londra’da ev alma, sonra Londra’da yaşamak, daha sonra Madrid’de tercihler ne durumdayla devam etti. Konu tekrar Bodrum’da yaşam ve ‘İstanbullular’ın tatil sendromu’ yla devam etti. Tam 16 dakika konuştular.

Bir izleyiciden gelen, “Kanal değiştiriyorum” notunu okudular. Çelikler, ekonomi gazeteciliğinden geldiği için emlak işlerini biliyor. “33 günlük swap yap daha kârlı” dedi.
Erbatur Bey, “Swap mi?” diye hayret etti o derece yani. Hatta bir emlak dükkanı açsa, öyle bir pazarlar ki. Ses tonu pazarlama işine uygun ve çok hızlı konuşuyor.

Bunlar bir kenera da işte burası futbol programı. Hani futbola siyaset girmemeli diyorlar ya emlak işleri de girmemeli icabında. Tam 16 dakika, el insaf!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 106 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 172 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar