Beren Saat oynayacak mı?

'Beren Saat'in yeni dizisi' diye haber yapıldı. Hatta 'partneri' bile bulundu; İbrahim Çelikkol. Yeni dizinin adı 'Gecelerin Ötesi'. Yapımcılar Timur Savcı-Burak Sağyaşar. Merak ettim orayı burayı kurcaladım. Haberin dizi...

'Beren Saat'in yeni dizisi' diye haber yapıldı. Hatta 'partneri' bile bulundu; İbrahim Çelikkol. Yeni dizinin adı 'Gecelerin Ötesi'. Yapımcılar Timur Savcı-Burak Sağyaşar. Merak ettim orayı burayı kurcaladım. Haberin dizi tarafı doğru, hatta senaryoyu Ethem Özışık yazacak.

Burası da, doğru. Dizinin sıra dışı bir aşk hikayesi olacağı belirtilmiş. Ayrıntıyı da vereyim bu 'sıra dışı' aşkın içinde polisiye sosu da olacak. Aksiyonu ve soru işaretleri bol bir duygusal-polisiye dizisi. Peki başrol oyuncuları? Her iki isim için de “görüşme bile olmadı” deniliyor.

Dizi spekülatörlerinin işi mi? Benim çıkardığım sonuç bu minvalde.Adı başka dizide geçiyorBeren Saat'in bu sezon bir dizide oynayacağı kesin gibi. Yani hem bu söylentiler, hem de daha önce bu köşede çıkmış haberi yan yana getirince, sezonu dizisiz geçirmeyeceği görülüyor. Japon dizisi 'Woman'da başrolde olacağı bu köşede yazılmıştı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 106 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 171 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar