Kanal D'nin hangi programı garanti?

Ev ahalisinin, “Acaba ekranda ne var?” diyerek baktığı programlar var. Onlardan biri de Fatih Ürek’in sunduğu ‘Gelinim Mutfakta’... Yapım, soğan kavurup, taze fasulye pişiren izleyicinin, yemek yapma saatine denk geliyor....

Ev ahalisinin, “Acaba ekranda ne var?” diyerek baktığı programlar var. Onlardan biri de Fatih Ürek’in sunduğu ‘Gelinim Mutfakta’... Yapım, soğan kavurup, taze fasulye pişiren izleyicinin, yemek yapma saatine denk geliyor. Geçtiğimiz cumartesi “Gündüz vakti siyasetten farklı bir programa bakalım” dediler ama elimiz kumandada, Ürek’in yayın yaptığı kanala gitti. 

Şarkıcı, kadınların sevdiği bir sima... İşini iyi yapıyor. Yemek, gelin, dedikodu ve kaynana dörtlüsüne yakışıyor. Rahatsız etmiyor, dengeyi buluyor ve bu formatın hakkını veriyor. Kulağıma gelen, yönetimin de kendisinden memnun olduğu... Ve bana göre, ‘yayından kaldırılmayacak işlerden’ biri. Yüzde 11 civarında share alıyor. Geçtiğimiz pazartesi TV8’in ‘Yemekteyiz’ programını yakalamış. O gün, Kanal D’nin program listesinde en üst sırada yer almış. 

BU FİLM NEDEN TV’DE GÖSTERİLİR?

Star TV’de ‘Celal ile Ceren’ vardı. Filmin neredeyse tüm püf noktaları ‘bip’liydi. Peki neden TV’de yayınlanıyor? Celal, dövme yaptırıyor mesela ama göğsünün üzerine ne yazdırdığını göremiyoruz.  Orada ne yazdığını ağız okumasıyla anlayacağıma ya da internetten bakıp, ‘sansürsüz’ göreceğime, izlemem daha iyi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
'Şarkı yazmak benim ağlama duvarım' 09 Ocak 2022 | 105 Okunma Ekran kendisiyle yüzleşiyor 06 Ocak 2022 | 180 Okunma HANGİ FİLMLERE RAĞBET VAR 05 Ocak 2022 | 169 Okunma NE DEDİYSEK... 04 Ocak 2022 | 202 Okunma Yılbaşı gecesi notları 03 Ocak 2022 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar