15 Temmuz Zafer Bayramı!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine...

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun.

İstiklal savaşlarında başarılı olamayan harici düşman kuvvetleri, necib milletimizin topyekûn Milli Duruşu, Milli Direnişi ve Milli Dirilişi’yle, şanlı tarihinin takvim yapraklarına altın harflerle yazdığı destansı zaferi 30 Ağustos 1922’de, vatan topraklarından kovuldular Elhamdulillah!

Ancak; dahili mandacı, nifak ve hased kuvvetleri, ağaç kurtları gibi vatan ağacımızı kemirmekten dün geri durmadılar, bugünde durmuyorlar!

Kıyamete kadar da ihanetlerinin devam edeceğini ve asla durmayacaklarını unutmayalım!

İçimizdeki nifak kurtlarından Masonik-Sebateist vb. dönmeler, ülkemizi; emperyalizmin kanlı çarkları arasında kolayca öğütülebilecek kıvama getirmek için, Anadolu, batıya payanda olsun, emperyal ülkelere manda olsun için görevdedirler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gündem Rabıta değil irtibattır! 17 Mayıs 2024 | 327 Okunma Devletlerin ve İktidarların gücü de, ömrü de Adalet’tir! 10 Mayıs 2024 | 286 Okunma Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 385 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 336 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 231 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar