Üzgünüm ama bu da gol olmadı Kemal Bey!

Habertürk Gazetesi Yazarı Sevilay Yılman'ın bugünkü (26.05.2022)'' Üzgünüm ama bu da gol olmadı Kemal Bey!'' başlıklı yazısı.

Önceki gün yazmıştım muhalefetin özellikle de CHP'nin kamuoyuna yansıttığı tabloyu... Demiştim ki; "Bilgi üretemiyorlar. Üstüne sürekli gerginlik yaratan ve bundan beslenen bir imaj çiziyorlar. Hele de ana muhalefet olan CHP! Tüm politik çıkışları günübirlik ve perspektiften yoksun ve çelişkiler barındırıyor!" Mürekkebi kurumadan yazdıklarımın akşamına yaşandı bu dediklerim.

Grup toplantısında; “Erdoğan ve ailesi kaçmayı planlıyor. Bunu nasıl yapacaklar bu akşam 22.00'de belgeleriyle açıklayacağım!” dediğinde yalan yok ben de çok çok merak etmiştim.

Ve bu yüzden de saat tam 22.00'de yüz binlerce insan gibi; “Acaba nasıl bir bomba patlatacak Kemal Bey?” merakıyla Twiter’daydım.

Şoka girdim tabii.

Çünkü CHP Liderinin; “Büyük kaçış planının anatomisi” sloganıyla duyurusunu yaptığı konu zaten yıllardır konuşulan bir konu.

Defalarca yazılmış, çizilmiş ve sorgulanmış bir mevzu.

Doğru evet. Ensar ve Türgev aracılığı ile Amerika’da kurulmuş olan TÜRKEN Vakfı'na yaklaşık 60 milyon dolar aktarıldı.

Ve aktarılan o paralarla da New York’un Manhattan semtinde Amerika’da okuyacak öğrenciler için dev bir gökdelen yaptırıyor TÜRKEN.

Bu kesinlikle eleştirilecek bir konu.

“Ülkede öğrenciler yurt sorunu yaşarken, halkın bağışlarını, yardımlarını gidip Amerika’ da 21 katlı bir binaya gömmeniz adil mi? İnsaflı mı? Bu bir israf değil mi?” denilebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.511 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar