Tas kayıp!

Habertürk Gazetesi Yazarı Sevilay Yılman'ın bugünkü (16.05.2022)''Tas kayıp!'' başlıklı yazısı.

Uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz.

Siz güzel kalpli okurlarımın; “Hoş geldin yeniden aramıza” dediğini varsayıyor ve “Hoş bulduk dostlar!” diyerek başlıyorum yazıma…

Tabii bu arada; ”Ne oldu da ne yaşandı da bu kadar ara verdin yazılarına, ekranlara, sosyal medya kullanmaya?” mealindeki soruları cevaplandırmama yönelik bir beklentiniz olduğunu da biliyorum.

Ancak sevgili okurlarım…

Bunları konuşmanın ne bana ne de size faydası var!

“Şu oldu, bu oldu” deyip geçmiş bitmiş gündemin içinde debelenmek yerine; “Gelin önümüze bakalım” derim.

Çünkü eğer bu kalem, bu memlekete, bu topluma bir fayda sağlayacak ise bu andan sonrasına odaklanması bence daha hayırlı olur.

Önemli olan şey ne biliyor musunuz?

Uzak kaldığım 5 ay boyunca bir “üçüncü göz” olarak yaptığım gözlemlerden hareketle günümüze dair yaptığım tespitler.

Medya mahallesinin eski ve hep çok aktif bir mensubu olup ama şartlar gereği dışında kalmak ve memleketin siyasi, ekonomik, sosyolojik hallerini sadece izlemek çok enteresan oldu.

Manzara öyle bir manzaraydı ki…

Her defasında rahmetli babacığımın evde, mahallede, çevremizde filan bir kargaşa, karmaşa olduğunda ve her kafadan bir ses çıktığında, kimin neyi, ne amaçla söylediği, neye hizmet ettiği ya da etmek istediği anlaşılamadığında kullandığı; “Tas kayıp yahu!” deyimini tekrarladım durdum kendi kendime.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.513 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar