Onu sahiplenenin ayağının altını öpeceğim!

KISMET işte... Bayram tatili için ben de birkaç günü ailemle geçirmek için Bodrum’a kaçtım. Annemin evi çok kalabalık olduğu için beraber gittiğim arkadaşım ve kızıyla birlikte bizim...

KISMET işte... Bayram tatili için ben de birkaç günü ailemle geçirmek için Bodrum’a kaçtım. Annemin evi çok kalabalık olduğu için beraber gittiğim arkadaşım ve kızıyla birlikte bizim sitenin hemen yanındaki butik bir otelde konakladık.

Yatıdan yatıya gittiğimiz odadan bir sabah çıkarken karşılaştım onunla. Odayı temizlemek için tam da kapıyı çaldığı anda. Sevimli, güler yüzlü, miniminnacık bir şey. Yalan yok, önce erkek zannettim. Çünkü fotoğrafından da göreceğiniz gibi erkek tipli bir kız çocuğu Halide. Enteresan işte.

Normalde oda temizlenecek diye, “Kolay gelsin” der, çıkar giderim. Ama nedense Halide’yi görünce gidemedim. İlgimi çekecek bir şey olduğunu hissettim herhalde... Neyse... Sohbete başladık. Henüz 20 yaşında Hakkârili bir Kürt kızı Halide. Bir hafta önce gelmiş Bodrum’a, otelde çalışmak için. Dicle Üniversitesi’nde Spor Akademisi’nde okuyor. Ben de çok uzun bir kadın değilim ama Halide benden de kısa olduğu için çok şaşırdım okuduğu bölüme.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar