O kıt aklınla bir daha ironi yapma Metin Uca!

Boşuna dememişler; "Allah dostun da hayırlısını versin" diye... Bir kez daha anlaşıldı ki hakikaten öyleymiş. Bazen dost görünen, dost sanılan birinin verdiği zararı en azılı düşman dahi veremiyor.

Düşünün…

İstanbul seçiminin üzerinden tam 5 gün geçmiş…

Yüzde 54 gibi rekor bir oyla başkanlığı kazanan CHP’nin daha doğrusu iktidara muhalif tüm cephenin Adayı Ekrem İmamoğlu zafer sarhoşluğuna falan kapılamadan sakin, makul ve beyefendi bir şekilde mazbatasını almış.

Hepi topu 3 ay önce haksızlık, hukuksuzluk yaparak elinden mazbatasını alanlar dahi onun bu beyefendiliği ve olgunluğu karşısında mahcup olmuş…

Bu büyük galibiyeti kabul etmişler ve tebrik üzerine tebrik yağdırıp; “Biz nerede hata yaptık!” derdine düşmüşler…

Bu arada CHP’nin sadece İstanbul da değil… Batıda ki tüm dev metropollerinde başarı kazanmasının mimarı olan partinin genel başkanı olasılıkları hesap edip sağına soluna tüm etrafına sürekli; “Aman şımarmayın! Bize oy veren ya da vermeyen fark etmez İnsanları incitecek, kıracak, üzecek hal ve hareketlerden kaçının! “diyerek tembih üzerine tembih yağdırmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 540 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar