Muharrem İnce hakkında ne biliyor iseniz derhal açıklayın Sayın Kılıçdaroğlu!

Dün 30 Ağustos diye yazmadım. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin zaferinin kutlandığı ve resmen tatil olan bir günde benim için son derece mühim olan bir meseleyi paylaşıp tatil gününde güme gitmesini...

Dün 30 Ağustos diye yazmadım. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin zaferinin kutlandığı ve resmen tatil olan bir günde benim için son derece mühim olan bir meseleyi paylaşıp tatil gününde güme gitmesini istemedim...

Bir günlük gecikme bundan dolayıdır, bilinmesini isterim.

Sadede gelirsek...

Yani şahsım için son derece önemli olan şu söz konusu meseleye…

Bildiğiniz gibi, CHP Parti Meclisi kamuoyuna yansıdığına göre önceki gün epeyce hararetli geçen bir toplantı gerçekleştirdi.

Öncelikle… 24 Haziran seçimlerinin ardından yapılan bu ilk seçimi değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamalar sebebiyle CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na minnettar olduğumun bilinmesini istiyorum.

Gerçekten hiç beklemediğim, beni çok ama çok şaşırtan bir şey yaptı Kemal Bey ve PM toplantısında yaptığı açıklamalar ile daha önce kaleme aldığım tüm kulis bilgilerimi alenen teyit etti.

Neydi bu kulisler?   

Hatırlarsanız… 24 Haziran seçiminden hemen sonraki gün, Kılıçdaroğlu’na yakın kaynaklarımın aktardığına göre Kemal Bey’in genel başkanlık koltuğunu kendi rızasıyla Muharrem İnce’ye bırakmak için kurultayı çağırmayı düşündüğünü ancak bu düşüncesinin KAST’çılar dediğim (Kemal Ağabeyi Sevenler Takımı) tarafından engellendiğini yazmıştım… 

Bu elbette ki teyide muhtaç bir kulisti ve maalesef o günün şartlarında bu olamamıştı. Tam aksine KAST’çılar takımından Tuncay Özkan Habertürk TV’de gündeme getirdiğim bu bilgiyi yalanlamak için Didem Arslan Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu programa bağlanmıştı. Ve milyonlarca insanın izlediği bir ekranda; “Genel Başkanımızın asla böyle düşüncesi yok! Kesinlikle bu bilgi asparagas!” demişti.

Pekiiii… Evvelki gün PM’de Kılıçdaroğlu ne dedi?

"24 Haziran seçimlerinden sonra  bırakmayı düşünüyordum. Sayın İnce’yi, benden sonra genel başkan olması için aday gösterdim. Aklımızda bu vardı. Ancak sonrasında yapılanlar maalesef güven verecek şeyler değil, bana güven vermedi"

Demek ki neymiş? Benim o gün gündeme getirdiğim başta bazı meslektaşlarımın bile inanmayıp burun kıvırdığı o kulis bilgisi sapına kadar doğruymuş.

Bir diğeri ise İnce’ye görevi devredeceğini söyleyen ancak sonradan çark edip bu istekten vazgeçen Kılıçdaroğlu’nun yakın bazı hemşerilerine verdiği yanıt!

Atatürk Havalimanı’nda VIP’te kendisine görevi bırakması yönünde tavsiyede bulunan Tuncelili zengin işadamı ahbabına; “Mümkün değil çünkü işler bildiğiniz gibi değil, çok büyük bir kumpas var. Muharrem İnce’yi partinin başına getirmek isteyen derin devlet! Ben buna asla müsaade etmeyeceğim!” dediğini açık açık yazmıştım.

 O yazımında linki şuracıkta değerli okurlarım:

Önceki günkü açıklamasında; “Muharrem İnce’ye görevi bırakmayı düşünüyordum ancak sonrasında yapılanlar maalesef güven verecek şeyler değil, bana güven vermedi, o nedenle vazgeçtim!"  diyerek sağolsun 27 Temmuz’da yazdıklarımın da aynen altına imza atmış oldu.

Şimdi gelelim zurnanın o zırt dediği yere!

Geçiniz benim önceden yazmış olduklarımı filan son yaptığı açıklamadan hareketle Sayın Kılıçdaroğlu’nun yanıtlaması istemiyle sormak istiyorum;

“Hangi derin devletin projesi bu Muharrem İnce? Nasıl bir proje? Ve bu projeyle amaç neydi?”

Bu konuyla alakalı başka şeyler de var bende. Yazabilirim ama önce Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu sorularıma cevap vermesi gerekiyor.

Gizli kapaklı toplantılarda falan değil! Kamuoyunun önüne çıkıp, Türkiye’yi emanet etmek için Cumhurbaşkanı adayı olarak aday gösterdiği ancak sonradan güvensizlik duyduğu için CHP’yi emanet edemediği İnce ile ilgili ne biliyor?

Bizim, toplumun bilmediği ne var Sayın Kılıçdaroğlu’nda Muharrem İnce ile alakalı?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.508 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.497 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.012 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar