Kılıçdaroğlu öyle olmasını istiyor ama ol-ma-ya-cak!

Dün öğlen saatlerine doğruydu… CHP’li bir kaynağımdan gelen, “Duydun mu bomba haberi? Binali Yıldırım vazgeçmiş İstanbul adaylığından!” mesajını okur okumaz; “Yok öyle bir...

Dün öğlen saatlerine doğruydu…

CHP’li bir kaynağımdan gelen, “Duydun mu bomba haberi? Binali Yıldırım vazgeçmiş İstanbul adaylığından!” mesajını okur okumaz; “Yok öyle bir şey! Kim söylüyor ise sallıyor!” cevabını verdim.

“Kemal Bey sallamaz” dedi o da. Sonra konu ile alakalı haberin linkini yolladı.

Haberde yazılanları okuyunca gördüm ki, “Sallıyor” diyerek günahını almışım CHP Genel Başkanı’nın. Çünkü Kılıçdaroğlu, “Binali Yıldırım aday olmaktan vazgeçti” filan demiyor.

“Adaylıktan vazgeçerse hiç şaşırmayın!" diyor.

Bu arada günahını aldım diyorum ama esasında ben almadım. CHP’li kaynağım aldırttı. Çünkü attığı ilk mesajda doğrudan Yıldırım’ın adaylıktan vazgeçtiği yazıyordu.

Hülasa… O yanlış okuduğu ya da okuduğunu yanlış anladığı için böyle bir karışıklık oldu ama baktım ki sonradan Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri bayağı gündem olmuş sosyal medyada.

Birçok insan ciddi ciddi Binali Yıldırım’ın İstanbul adaylığından vazgeçip, geçmeyeceğini sorguluyor, merak ediyor.

Ben o merakları gidereyim hemen.

Zinhar böyle bir şey yok değerli okurlarım.

Bu sadece Kemal Bey’in arzusu, içinden geçen niyeti.

“Keşke böyle bir şey olsa! Keşke Binali Bey adaylıktan vazgeçse de bizim de İstanbul’u almakta şansımız olsa” diyecekken; “Vazgeçerse şaşırmayın” deyivermiş CHP lideri.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar