CHP neden geride kaldı yine?

Meşhur bir deyim vardır hani; “Erken kalkan yol alır” denilir. Niye bilmiyorum… Genetik kodlarında olan bir problemden filan mı kaynaklı ama CHP bir kez daha bu deyimi yerle bir etti. Yine geç kaldı. Yine yarışa en...

Meşhur bir deyim vardır hani; “Erken kalkan yol alır” denilir.

Niye bilmiyorum…

Genetik kodlarında olan bir problemden filan mı kaynaklı ama CHP bir kez daha bu deyimi yerle bir etti.

Yine geç kaldı.

Yine yarışa en büyük rakibi AK Parti’nin gerisinde başladı.

Güya Kasım ayının ortalarında filan 31 Mart’ta aday olacak tüm isimleri belirlemiş ve kamuoyuyla paylaşmış olacaklardı.

Ha… Balıkesir ili ve bazı ilçe belediyelerinde bunu yaptılar ama asıl yapılması gereken yerlerde yani başta İstanbul olmak üzere kritik büyükşehirler ve ilçelerde hâlâ kimleri aday göstereceklerini belirleyemediler.

Bazılarına göre bu bir strateji imiş.

Efendim, kendi adaylarını AK Parti’nin adaylarına bakarak belirleme niyetinden dolayı ağırdan alıyormuş CHP.

İtiraz etmiyorum. Olabilir, siyaseten böyle bir strateji de güdülebilir ama CHP’nin ağırdan almasının nedeni bu strateji falan değil.

Gerçek şu ki: Birbirleri ile didişmekten, birbirlerini yiyip bitirmekten maalesef fırsat bulamıyorlar hızlı ve doğru karar almakta ve bu nedenle hep geç kalıyorlar.

Hadi İstanbul, Ankara için belirlenecek adaylarda AK Parti’nin göstereceği isimleri ya da ittifak görüşmelerinin sonucunu bekliyorlar.

Ee tamam da çok çok affederseniz “odun” koysanız alınmama ihtimali olmayan İzmir'de ne bekleniyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 540 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar