Canan Kaftancıoğlu'nun yaptığı düpedüz sabotajdır!

Hiçbir siyasi amacı olmayan, apolitik, gayet makul, demokratik bir eylemin ortasına zaten tartışmalı olan adını koyarak meselenin bambaşka bir noktaya çekilmesine önayak olup gençlerin haklı protestosunu resmen sabote etti!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ve üniversite öğrencileri ile ilgili yorumumu Pazar günü çok açık bir biçimde sizlerle paylaşmıştım.

Epeyce bir geri dönüş aldım.

“Bu bir annenin isyanıdır” diyerek kaleme aldığım yazımla genç kardeşlerimin ve ebeveynlerinin duygularına tercüman olabildiğim için de çok mutlu oldum.

Tabii bu arada; “İktidara yakın diye Melih Bulu’nun rektör atamasını eleştirdiğin gibi Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemleri CHP’nin şovuna çeviren Canan Kaftancıoğlu’na da laf edebilecek misin Sevilay?” şeklinde eleştirenler de oldu.

Böyle olunca da kızdım kendi kendime.

Çünkü haklıydılar bu eleştiriyi yapanlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.516 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 540 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 473 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar