Ben de İmamoğlu olsa idim aynısını yapardım!

Önceki gün çok eski ve sevdiğimiz bir aile dostumuzun düğünündeydim. Uzun zamandan bu yana görmediğim, göremediğim birçok insanla buluşmamıza vesile olan düğünde her şey çok güzeldi ama ah bir de 31 Mart seçimlerini konuşmak zorunda kalmasaydım...

Çoğu, hatta neredeyse tamamı CHP seçmeni olan dostlarım beni görünce; “Hazır bulmuşken bizim kızı içimdeki tüm kurtları dökeyim” anlayışında olunca zaman zaman düğün atmosferinden kopmak durumunda kaldım.

Fena da olmadı aslında… Çünkü hem İstanbul’un değişik ilçelerinde ikamet eden dostlardan, “Yaşadıkları ilçelerde seçim sonucu ne olur”a dair nabız yoklama fırsatı buldum.

Hem de CHP’nin adaylarının kampanyalarına dair enteresan yorumlar, bakış açıları aldım…

Ancak seçime az bir zaman kala bu konuda aktarılanları yani hangi ilçede kimin kazanacağına ilişkin yapılan analizleri paylaşmayı etik bulmadığım için maalesef bu anlatılanları aktarmayacağım.

Bu arada davetlilerden bazılarından CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili ilginç yakınmalar işittim…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.515 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 539 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.499 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.014 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar