Hedef İslam’dır, Hedef Türkiye’dir

İslam’ın içini boşaltmaya çalışma ve Müslümanlığın kutsal değerlerini sıradanlaştıran hamlelerin nedenlerine baktığımızda, bunu yapan örgütlerin ve yaptıran kurulu...

İslam’ın içini boşaltmaya çalışma ve Müslümanlığın kutsal değerlerini sıradanlaştıran hamlelerin nedenlerine baktığımızda, bunu yapan örgütlerin ve yaptıran kurulu düzenin hedeflerini sakın gözden kaçırmayalım!

1. Dünya Savaşı sonrası çöktürülen Osmanlı Devleti sonrası, hinterlandındaki devletçiklerin kurgulanmasında kullanılan enstrümanları ve ideolojileri tekrar gözden geçirirsek, şimdi olanların nedenini daha net görebilmekteyiz.

İslam dünyasındaki otoriter merkezlerin ortadan kalkması, hilafet enstitüsünün devreden çıkartılması ve bu coğrafyada Türklerin varlığını kendi kontrollerine alma gayreti nedenlerine de baktığımızda, şimdiki durumu anlamamız, daha da net gözükmektedir.

2. Dünya Savaşı ile 1.Dünya Savaşı arasında büyük zaman geçmeden ger&cce

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ermenistan üzerinden değiştirilmek istenen bölgesel dengeler 13 Ekim 2018 | 4.719 Okunma Rusya, Ukrayna üzerinden Amerikan girişimini nasıl önleyecek? 17 Eylül 2018 | 4.608 Okunma Bakü'nün kurtuluş günü ve içerdiği mesaj 15 Eylül 2018 | 3.279 Okunma Türkiye'nin uyarılarını dikkate almadan istikrar ve barış mümkün değil! 10 Eylül 2018 | 4.407 Okunma İdlib hangi beklentilerin yansımasıdır? 08 Eylül 2018 | 3.956 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar