Ekonomide milli seferberlik

Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, Anayasamızın 104. maddesine göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başı olarak, PKK'sıyla, DEAŞ'ıyla, FETÖ'süyle, DHKP-C'siyle ve tüm diğerleriyle...

Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, Anayasamızın 104. maddesine göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başı olarak, PKK'sıyla, DEAŞ'ıyla, FETÖ'süyle, DHKP-C'siyle ve tüm diğerleriyle, adı, söylemi, yöntemi ne olursa olsun, tüm terör örgütlerine karşı milli birseferberlik ilan ediyorum.
Bu çağrı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan millete yapıldı. Adı üstünde, milli seferberlik... Amaç, adı sanı her ne olursa olsun terör örgütlerine karşı milletçe seferber olmak.
Yaşadığımız dönem, en az İstiklal Harbi kadar önemli ve kritik ise (ki öyle) hayati sonuçlardoğuracak kadar da ehemmiyetlidir. Bu süreçte mücadeleyi yalnızca Hükümet'e, kamuya, asker ve polise ait sanmak, gaflettir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmayacak olan millet ise seferberliğe kimin hangiaraçla katılacağını konuşma zamanı gelmiştir. Millet kepengini kapatmayan esnaftır. Millet üretimini daha gayretli yapan KOBİ'dir. Millet tüm olumsuz koşullara rağmen yatırıma devam eden sanayicidir.
Peki, bu seferberliğe katılmayıp aksine, dolaylı da olsa terör örgütlerinin değirmenine su taşıyanlar kimlerdir? 2009'daki "kriz teğet geçecek" çağrısına kulak vermeyip Türkiye'yi küçültenleri listenin en başına yazabiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.683 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.969 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.768 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar