Uğur Dündar, Oray Eğin ve bizimkiler

Freudyen terapistle acilen bir dizi terapi seansı geçirmesi gerektiğini düşündüğüm Oray Eğin özetle "Keşke 24 Haziran'a kadar yazmasa" dediğim yazımın yayınlanmasında iki saat sonra inat eder gibi yazı yayınladı...

Terapistin Freudyen olması gerekiyor çünkü onun bilinçaltı kolay tamir edilemeyecek düzeyde çalkantılı. Terapistin bile onun bilinçaltına girdiğinde çıldırabileceği bir vahim durum var ortada.
Bizim mahallenin neredeyse eline doğmuş olan Oray bu mahalleden nefret ediyor bu her yönüyle belli. Sinirini bizlerden çıkarsa iyi de, o sinirini Ekrem İmamoğlu’ndan çıkarmaya başladı bir süredir. Türkiye’de sinir çıkarılacak, kızılacak başka hiç bir insan kalmamış gibi o İmamoğlu’yla uğraşıyordu.
Aradan sonraki ilk yazısı yayınlamadan önce bana mesaj da attı ve yeni yazının da İmamoğlu ile ilgili olduğunu söyledi.
"Bu şimdi mutlaka yanlış anlaşılan ve yalan söylemlerin hedefi yapılan VIP meselesini ele alır, benim tanıdığım Oray bu fırsatı  katiyen kaçırmaz" diye düşünmüştüm.
Ama neyse ki Uğur Dündar ile yaptığı konuşmadan oluşan oldukça zararsız bir yazısı vardı yayında.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar