Clinton’lı Beyaz Saray’ın çevresinde FETÖ ağı

Hillary Clinton başkan seçildiğinde Amerikan devletinin Türkiye’yi ciddi bir şekilde rahatsız edecek adımlar atması ihtimali büyük. Onun ve danışmanlarının bölgemizde PYD faktörüne ne kadar önem...

Hillary Clinton başkan seçildiğinde Amerikan devletinin Türkiye’yi ciddi bir şekilde rahatsız edecek adımlar atması ihtimali büyük.

Onun ve danışmanlarının bölgemizde PYD faktörüne ne kadar önem verdiklerini daha önce yazdım.

Bu durumu konuştuğum Amerikalı uzmana söylediğimde, “Türkiye’yi rahatsız edecek konunun sadece PYD ile bağlantılı olacağını sanıyorsan fena halde yanılıyorsun” dedi.

“Daha başka boyutlar da mı var?” diye sorunca, kaynağım gülümsedi ve “Hem de nasıl var” yanıtını verdi.

FETÖ BAĞLANTISI

Biraz sessiz kaldıktan sonra benim üstümde bomba yemiş etkisi yapan sözü söyledi. “Hillary Clinton’ın çevresindeki insanlar, FETÖ ile oldukça yakın çalışan, onlara yardımcı olan insanlar” dedi.

“O kadar da değil, böyle bir şey olamaz” diyecek oldum, uzman arkadaş hemen sözümü kesip devam etti: “FETÖ’yü Amerikan devletine tanıtmak ve devlette onların çıkarlarını korumak için hangi lobi şirketi resmen kayıt oldu biliyor musun? Şirketin adı Podesta.”

“Podesta” ismini duyunca kafamda alarm zilleri çalmaya başladı tabii.

John Podesta, Hillary Clinton’ın şu anda kampanya yöneticisi olan, Hillary’nin onsuz adım atmadığı ve eğer seçilirse Beyaz Saray yöneticisi olacak adamın soyadı.

Konuştuğum kişiye korkarak sordum: “Yoksa bu Podesta grubu mu, John Podesta’yla mı bağlantılı?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 274 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 249 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 164 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar