“Hâlâ!”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri Ticaret Odası’nda yaptığı konuşmayı dikkatle takip ettim. Yeni Türkiye düşmanlarına vurgu yaptı Kayseri’de Sayın...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri Ticaret Odası’nda yaptığı konuşmayı dikkatle takip ettim.

Yeni Türkiye düşmanlarına vurgu yaptı Kayseri’de Sayın Erdoğan…

Kayseri önemli.

Rahmetli Hasan Karakaya ağabey ile Kayseri’yi ziyaretimizde bu güzel ilimizin güvenliğinden sorumlu üst düzey bürokratlarla uzun uzun“Kayseri’nin paralel yapı ile mücadeledeki önemi” üzerine konuşmuştuk.

Bürokratların en üst düzeyde olanı, “Yakında mali operasyonlar geliyor. Buradaki paralel bağlantılarının çözülmesi bu alanda büyük mesafeler almamızı sağlayacaktır” demiş ve Akit’in desteğinin bundan sonra da devam etmesini istemişti.

Merhum Hasan Karakaya ağabey de, bu konuda hiçbir tereddüde düşmemeleri gerektiğini ifade etmiş, Yeni Türkiye’nin yararına olan her çalışmaya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam destek vereceğimizin altını çizmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar