FETÖ’cü avı nasıl gidiyor?

Bir dost aradı: “Devletin şu hassas biriminin şu yüksek noktasına, hem de darbeden kısa süre önce “milli eğitim” üzerinden yerleştirilen M.U.K.’a kimlerin referans olduğuna bakar...

Bir dost aradı:

“Devletin şu hassas biriminin şu yüksek noktasına, hem de darbeden kısa süre önce “milli eğitim” üzerinden yerleştirilen M.U.K.’a kimlerin referans olduğuna bakar mısın?”

Baktım; 

M.U.K.  FETÖ’den tutuklu!..

Referansları da AK Parti’nin önemli mevkilerinden.

Aman Allah’ım!

¥

Mehmet Özmen kardeşimiz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a sağlık camiasının çok çok çok çok çok kritik yerinde bulunan mensubu hakkında birtakım bilgiler aktardı.

Sayın Akdağ, “Önceden getirilmiş bu zatın referansları iyi idi ama yeniden bakayım” dedi.

Sağ olsun, yeniden baktı.

Mehmet Özmen’den gelen son haber: “Abi, işlem tamam, o zat FETÖ’den gitti!”

Allah’tan Recep Akdağ gibi sağlam bakanlar da var.

İZAHI NE BU İŞLERİN, NE ALDANMASI BU SAATTEN SONRA!

Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan boğazını yırtarcasına FETÖ ile mücadeleye çağırır, bu işin tehlikelerine vurgu yaparken, bazı bakanların görev alanlarında, hem de yüksek makamlarda FETÖ’cülerin yer bulmuş olmasını nasıl izah edersiniz?

Gelelim sivil toplum örgütlerimize; oralarda da çok üst düzey pozisyonlarda bulunan bazı isimlerin FETÖ bağlantıları ortaya çıkıyor.

Bunlar nasıl oldu?

Sonra…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar