Puta tapmak günümüzde de yaygın

 Birkaç gün önce bir gazetenin yazarı gözlemlediği bir olayı anlatmış. Orta yaşlı biri, şehrin meydanındaki bir heykelin karşısına geçmiş, ülkemizde vuku bulan kendine göre terslikleri...

 

Birkaç gün önce bir gazetenin yazarı gözlemlediği bir olayı anlatmış. Orta yaşlı biri, şehrin meydanındaki bir heykelin karşısına geçmiş, ülkemizde vuku bulan kendine göre terslikleri, haksızca yapılan eylemleri şikâyet ediyormuş. Sonra da ekliyormuş: “Ahh hayatta olsan, bunlara engel olurdun. Seni çok özlüyor, görmek istiyoruz.”

Geçtiğimiz yıllarda Hindistan’a seyahat etme fırsatımız olmuştu. İneğe ve tapınmayı andıran aşırı önem verildiğini görmüştük. Yollarda dolaşan maymun ve benzeri hayvanlar, Ganj Nehrindeki hacı olma merasimleri, cesetlerin yakılması ve tabii ki muhteşem Taç Mahal’i görmek. Hepsi de nefes kesici idi. 

Ayrıca uzak olmasına rağmen Serhend’e gitmiş ve iki bin yılının yenileyicisi İmam Rabbani Hazretlerini ziyaret etmiştik. Bu arada Sihlerin tapınakları, Hintlilerin gariban kesimleri ve Yeni Delhi şehrinin gizemlerini keşfetmeye çalışmıştık. Saymakla bitmeyen ilginç yer ve olaylar, merak uyandıran güzellikler ve şaşırdığımız tanıklıklar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aileyi yıkan yasalardan kurtulmalıyız! 27 Nisan 2024 | 195 Okunma Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 93 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 170 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 202 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar