İsrail-Filistin savaşı mı?

 Filistin’de korkunç bir vahşet hüküm sürüyor. İnsanları aç, susuz, soğukta ve karanlıkta, elektriksiz ve savunmasız bir şekilde Gazze denilen Açık Hava Hapishanesi’ne tıkış...

 

Filistin’de korkunç bir vahşet hüküm sürüyor. İnsanları aç, susuz, soğukta ve karanlıkta, elektriksiz ve savunmasız bir şekilde Gazze denilen Açık Hava Hapishanesi’ne tıkış tıkış doldurmuşlar. 

Havadan, karadan, denizden bombardımana ve her türlü acımasızca tek yönlü olarak saldırıyor, öldürüyorlar.

Biz insan dedik ama o zalimler ‘hayvansı insanlar’, ‘vahşiler’ gibi en aşağılayıcı sıfatlarla gördükleri bu suçsuz, günahsız topluluğa gaz bombaları ve savaşta dahi yasak olan şekillerde saldırıyorlar. 

Batı basını “İsrail’le Filistinliler savaştı. Şu kadar kişi hayatını kaybetti” benzeri haberlerle yazıyorlar. Hâlbuki içeriğe girdiğinizde görüyorsunuz ki tamamen protesto gösteri hakkını kullanan veya durup dururken saldırılan, eziyet edilen mazlum ve mağdur insanlar söz konusu olan. Nedense hep Filistinliler yaralanır, şehit edilirler.

Filistinliler ayrı bir devlet vatandaşı değil ki. Sonra silahlı kuvvetleri de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aileyi yıkan yasalardan kurtulmalıyız! 27 Nisan 2024 | 195 Okunma Dürüst olmak 13 Nisan 2024 | 93 Okunma Alkollü içkileri teşvik etmek facialara kapı aralamaktır 30 Mart 2024 | 169 Okunma Oruç tutmak sağlık getirir 23 Mart 2024 | 202 Okunma Ateizmden imana yolculuk 16 Mart 2024 | 461 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar