Siyaset bu pisliklerden arındırılmadıkça ...

Siyasette “kaset”ler eksik olmuyor. Muharrem İnce her ne kadar kendisiyle ilgili sahte kaset yüzünden adaylıktan çekildiğini açıklasa da, zaten bir çekilme olacaktı. Keşke sahte kaset ortaya çıkmadan...

Siyasette “kaset”ler eksik olmuyor. Muharrem İnce her ne kadar kendisiyle ilgili sahte kaset yüzünden adaylıktan çekildiğini açıklasa da, zaten bir çekilme olacaktı. Keşke sahte kaset ortaya çıkmadan adaylıktan çekildiğini açıklasa daha kıymetli kabul edilecekti.

Siyasetin kirlilikten kurtarılması gerekiyor. Bazı isimler çıkıp iktidar mensuplarıyla ilgili çok önemli iddialarda bulunuyor. Bu iddialar mutlaka araştırılmalı. Önceki yıllarda ortaya çıkarılan siyasilerle ilgili kasetlerin FETÖ kumpasları olduğu hatırlatılıp son kasetin de FETÖ tarafından yapılmış olabileceğini öne sürmek yerine, bu konunun araştırılmasında yarar var.

“SÖZ KONUSU DEĞİL”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasında arabuluculuğu önce Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Rasim Bölücek yaptı. Bölücek’in annesinin vefatı nedeniyle bu görüşmeler daha sonra başka isimlerle yürütüldü. O görüşmelerde, Memleket Partisi’nden 12 kişinin CHP listesinden aday gösterilmesi gündeme geldi. Ancak İnce, “DEVA Partisine kaç milletvekili verdiyseniz bir fazlası” diye ısrar etti.

Muharrem İnce ile uzlaşma olmadı. SÖZCÜ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 344 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.817 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.148 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.156 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 226 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar