Müdürler buluşmasında neler konuşuldu?

Yıllarını Emniyet Teşkilatında geçiren, emekliye ayrıldıktan sonra Dikili ilçesinde bir araya gelen 55 emekli emniyet müdürü ve daire başkanının sohbetinde birbirinden ilginç anıları ve...

Yıllarını Emniyet Teşkilatında geçiren, emekliye ayrıldıktan sonra Dikili ilçesinde bir araya gelen 55 emekli emniyet müdürü ve daire başkanının sohbetinde birbirinden ilginç anıları ve gerçekleri dinledim. O sohbetler mütevazı ikramlarla sürdü. Müdürlerin bir araya geldiği kafenin işletmecisi Elif Hanımın yaptığı peynirli, kıymalı, patatesli gözlemeleri, buz gibi ayranı, ardından gelen çayları müdürlerin saatlerce bir arada olmasını, özlem gidermesini sağladı.

Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği’nin üyesi 55 eski polis şefi ve daire başkanı İzmir Dikili’de bir araya geldi, hasret giderdi, anıları tazeledi.

Müdürlerin buluşmasında her şey konuşuldu. Hatta Süleyman Soylu döneminde İçişleri Bakanlığı, Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın ölüm yıldönümünde Sakarya-Hendek’teki kabri başında olacak müdürlere araç bile vermemiş. Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanlığı’na gelmesini emekli müdürler memnuniyetle karşılamış. İl emniyet müdürlüklerine yapılan atamalarda mümkün olduğunca liyakatin dikkate alındığını örneklerle anlattılar.

UZUN VE AVCI’NIN DÖNÜŞÜ 

En iyi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 342 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.809 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.145 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 226 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar