Camide yaşananlara inanamayacaksınız ama…

Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk'ün bugünkü (04.12.2022)''Camide yaşananlara inanamayacaksınız ama…'' başlıklı yazısı.

Karabük Sipahiler Köyü İmamı Yusuf Ziya S., namaz saatinin dışında caminin içinde bulunan odada eşi tarafından bir kadınla basıldı. Jandarma olay yerinde tutanak tuttu. İmamın eşi jandarmada verdiği ifadede yaşanan rezaleti tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Karabük’e bağlı Sipahiler köyünde son derece üzücü bir olay yaşandı. İmamın caminin üst katında bulunan odasında bir kadınla baş başa olduğu, eşinin camiyi basmasıyla ortaya çıktı. Olay jandarmaya intikal ettirildi, tutanak tutuldu. Eşi de imam hakkında şikayetçi oldu. İmamın kayınbabası, Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan da olayı il müftülüğüne bildirmesi üzerine soruşturma açıldı. Köy muhtarı, “Camide yaşanan rezalet nedeniyle köylülerimiz infial halinde. Herkes yaşanan olaya lanet okuyor” dedi.

Sipahiler köyü camiinde üç yıldır imam olarak görev yapan Yusuf Ziya S.’ın, camide bir kadınla baş başa olmasını, bir çocuk annesi 23 yaşındaki eşi A.S. jandarmada verdiği ifadede şöyle anlattı:

GECEYİ CAMİDE GEÇİRİYORDU!

“Eşim Yusuf Ziya S.’nin imamlık yaptığı camiye namaz saatleri dışında uzun süreli gidip gelmemesi ve hemen hemen her geceyi camide geçirmesi üzerine...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil 19 Mart 2024 | 148 Okunma Son eseri: 100. Yıl Camisi ve Şehitler Anıtı oldu 15 Mart 2024 | 459 Okunma Yolsuzluklar nasıl sümen altı ediliyor? 13 Mart 2024 | 234 Okunma Hükümete verilen muhtıra 12 Mart 2024 | 108 Okunma Emekli Ayşe hanımın üç maaşı Cumhurbaşkanlığı’na gitti 08 Mart 2024 | 163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar