“Bay Kemal”in sözlerini unutmayın

Seçim dönemi yaklaştıkça CHP’nin halkla iç içeliği de artıyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, aşağılamak, önemsiz göstermek için “Bay Kemal, Memur Kemal”...

Seçim dönemi yaklaştıkça CHP’nin halkla iç içeliği de artıyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, aşağılamak, önemsiz göstermek için “Bay Kemal, Memur Kemal” diyenler, o sözlerin artık CHP’de  slogan haline geldiğini gördü. Kılıçdaroğlu, kendisine “Bay Kemal” denilmesinden son derece memnun olacak ki, o da konuşmasında, “Bu, Bay Kemal Sözü” demeyi de ihmal etmiyor. Açıkçası, bundan böyle “Kemal Kılıçdaroğlu”ndan çok, “Bay Kemal” sözlerini duyacağız.

CHP’nin “Milletin Sesi” mitinglerinde, toplumun değişik kesimlerinin sesi duyuluyor. On binlerin toplandığı miting alanında dertlerini, sıkıntılarını, kendilerine göre çözüm önerilerini anlatıyor. Bu konuşmalardan siyasetçiler de yararlanıyor.

HALKLA İÇ İÇE

CHP, ihmal ettiği yörelere gidiyor. 2 Ağustos’ta partinin Grup Toplantısı Erzurum’da yapılacak. Halka açık olacak olan bu toplantı öncesi, CHP Milletvekilleri 20’li gruplar halinde ilçeleri, Erzurum’un cadde ve sokaklarını dolaşacak. Halkı, grup toplantısını izlemeye davet edecek. Partinin MYK toplantısı da o il’de yapılacak.

2 Ağustos’tan itibaren Grup toplantısı, TBMM’nin açılacağı 4 Ekim’e kadar her hafta farklı bir ilde yapılacak....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 341 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.809 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.144 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 226 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar