Yerli ve milli

Milli takımın sol beki Hasan Ali Kaldırım, bundan sonraki kariyerinde, “Mbappe’ye adım attırmayan adam” olarak anılacaktır. Bundan kuşkunuz olmasın.- Milli takım kalecisi Mert, ne kadar soğukkanlı... Hatta...

Milli takımın sol beki Hasan Ali Kaldırım, bundan sonraki kariyerinde, “Mbappe’ye adım attırmayan adam” olarak anılacaktır. Bundan kuşkunuz olmasın.
- Milli takım kalecisi Mert, ne kadar soğukkanlı... Hatta soğuk... Buzdolabı firmalarının yerinde olsam Mert’i reklam yüzü olarak kullanırım.
- Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’dan milli takımda oyuncu yok. Buna sevinmeli miyiz, üzülmeli miyiz, açıkçası karar veremedim.
-Merih’i izlemeye gelen Juventus Sportif Direktörü Fabio Panatici, diğer stoper Kaan Ayhan’ı gördükten sonra acaba “ikisini birden alsak” demiş midir?
-Başakşehirli Mahmut son 5 yıldır “milli takımda olmalıyım” diye bağırmasına rağmen daha geçen yıl hatırlandı. Milli takım adına, Mahmut adına geçen yıllara yazık...
- Merih, Fenerbahçe altyapısından Portekiz’e, Zeki Çelik ikinci ligden Fransa’ya gitti. Yabancılar binlerce kilometre uzaktan “adam olacak çocukları” görüyor da, biz burnumuzun dibinde, gözümüzün önündeyken niye göremiyoruz?
- Bir milli maçta ilk defa çok adamla hücum ettik, rakip hücumdayken ilk defa savunmada az adamla yakalanmadık. Yani sahanın her yerinde ve her dakikasında vardık.
-Birinci dakikada da bastık, doksanıncı dakikada da... Takım genç, dinamik, motive olunca “yorulduk” bahanesine sarılmadık.
- Bu on birde başka ülkelerde yetişen sadece iki oyuncu var. Kaan Ayhan ile Kenan... Diğerleri yerli ve milli... Demek ki 14 yabancı sınırlaması falan hikaye...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jesus’un inadına rağmen 11 Nisan 2023 | 282 Okunma Güneş, Jesus’u tuş etti 03 Nisan 2023 | 501 Okunma Ektiğimizi biçiyoruz 30 Mart 2023 | 441 Okunma Avrupa neyimize, dönelim ligimize... 29 Mart 2023 | 296 Okunma Boğazımıza takılmasın 27 Mart 2023 | 267 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar