Sevindirici haber

Faşist İsrail rejiminin Gazze'nin güneyindeki Refah bölgesine düzenlediği vahşi saldırılar, uluslararası hukuku zerre miskali iplemediğini ortaya koydu. Güney Afrika'nın BM Daimi Temsilcisi M.V. Schalkwyk de BM Güvenlik...

Faşist İsrail rejiminin Gazze'nin güneyindeki Refah bölgesine düzenlediği vahşi saldırılar, uluslararası hukuku zerre miskali iplemediğini ortaya koydu.
Güney Afrika'nın BM Daimi Temsilcisi M.V. Schalkwyk de BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) yaptığı konuşmada buna değindi.
Hülasa edecek olursak, İsrail'in 26 Ocak'ta Lahey'de Uluslararası Adalet Divanı'nın (UAD) kararını hiçe saydığını söyledi.
ABD ve İngiltere'nin zevahiri kurtarmak için İsrail'i uyarıyormuş gibi yapmasına aldanmayın. Soykırımcı İsrail, hukuk tanımazlıkta en büyük cesareti bunlardan alıyor.
On bini aşkın Gazzeli çocuğu katleden İsrail'in bu suç ortaklarından adaletli olmaları beklenemezdi zaten. Merhameti olmayanın adaleti de olmaz.
Bunların yegâne sahici değerleri çıkarlarından ibarettir. Ki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kararları kim imzalatıyor? 04 Mayıs 2024 | 0 Okunma O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 605 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.316 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.631 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar