Salih Tuna’ya karşı Gülşen’in yanında

Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna'nın bugünkü (29.10.2022)''Salih Tuna’ya karşı Gülşen’in yanında'' başlıklı yazısı.

Merhum İzzet Yasar'ın "Doğan Akın'ın Jurassic Park'ı" tesmiye ettiği "Fetullah kapatması liberaller" ile "neomandacı/ABD yandaşı" solcuların toplaştığı bir internet sitesi var. Manipülasyon konusunda uzmanlaşmış bir site. Sözcü kafalılar gibi öyle "kör kör parmağım gözüne" yapmıyorlar bu işi, son derece sinsiler. Ne de olsa "okumuş çocuklar."
Çocuk dememe bakmayın, yazarçizerlerinin çoğu bedensel olarak 70'in üstünde. Fakat "deruni" bakımdan erişkin olduklarını söylemek çok zor.
Mesela, erişkin bir insan evladı "Sanatçıymış!" başlıklı naçizane yazımdan, "Salih Tuna, Gülşen'i hedef aldı" manşetini üretmez.
Söz konusu yazımda orda burda yalapşap muhalifliklerle gündeme gelmek isteyen tiyatrocu esnafını eleştirdim. Son zamanlarda kimseciklerin icra ettiği "sanatla" gündeme gelmediğini dile getirdim. Bir futbolcu gol kralı oldu diye nasıl ki dış politikadaki görüşlerini merak etmiyoruz, aynı şekilde rolünü iyi oynayan bir tiyatrocunun da ekonomi alanında uzmanlıklarını merak etmeyiz, dedim.
Gülşen mi? Adını şöyle geçirdim: "Futbolcu futboluyla, aktör veya aktris oyunculuğuyla...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 156 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.271 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.261 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 884 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 921 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar