Onca şeyden sonra...

Adnan Oktar'ın eski müridi, FETÖ'nün de yeni muhibbi olan Taha Akyol'un mahdumunun ecnebi bir gazetede "dönemin başbakanı" Erdoğan'ı "otoriter" diyerek aşağılamaya çalıştığı bir yazısını eleştirdiğim için...

Adnan Oktar'ın eski müridi, FETÖ'nün de yeni muhibbi olan Taha Akyol'un mahdumunun ecnebi bir gazetede "dönemin başbakanı" Erdoğan'ı "otoriter" diyerek aşağılamaya çalıştığı bir yazısını eleştirdiğim için "ahlakımızı" sorgulamaya kalkışan gevşek bir köşe yazarı bir müddet sonra refikimiz Star gazetesinin Necip Fazıl ödülüne layık görülmüştü.

O günden sonra ödüller hakkında (dilim şişse de) yazmayacağım demiştim.

Ne ki, geçen gün sahipleri belli olan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin hayırlı uğurlu olmasını dilemeden de geçmek istemem.

Ödül alanlar içinde Sadettin Ökten hocamız gibi mübarek insanlar var. Hepsini tebrik ederim.

Hazır yeri gelmişken naçizane bir beklentimi de dillendirmeden geçmeyeyim:

"Son İyi Şeyler" adlı ödüllü öykü kitabı, "Kanamalı Haydut" adlı mükemmel deneme kitabı, "Cumhuriyet Apartmanı" adlı belgesel romanı ve son romanı Ulufer'le (ve daha birçok eseriyle) Ahmet Kekeç'e ödül verilmesini beklerdim. (Biliyorum, sevgili arkadaşımın böyle bir beklentisi olmaz. Dillendirmemden de hazzetmeyecektir. Beni bağışlasın, içimden geleni yazdım.)
Neyse, takdir böyleymiş. Saygımız sonsuz...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.226 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.137 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar