Kimin duasına ‘amin’ diyorsunuz?

Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Kerim Han, CNN'de Amanpour'a verdiği röportajda, kendisine açık açık, "Bu mahkeme Afrika ülkeleri ve Putin gibi haydutlar için kuruldu" diyen "seçilmiş liderler" olduğunu...

Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Kerim Han, CNN'de Amanpour'a verdiği röportajda, kendisine açık açık, "Bu mahkeme Afrika ülkeleri ve Putin gibi haydutlar için kuruldu" diyen "seçilmiş liderler" olduğunu söyledi.
İsmini vermiyor ama vermesi de şart değil. Zira bu bir zihniyet, asla münferit değil.
Mesela, İran başta olmak üzere ABD'nin düşmanlık ettiği her bir ülkeye savaş açılması gerektiğini dillendiren ABD'li senatör Lindsey Graham bunlardan biri.
İsrail'in Gazze soykırımına karşı çıkan ABD'lileri mahkûm etmek için "Biz Japonya'ya iki atom bombası atarken iyiydi ama!" diyebilecek kadar da azgın bir eleman.
Şimdiye değin "Biz Yahudileri soykırımdan geçirirken iyiydi ama!" diyerek, İsrail'in Gazze soykırımını arkalayan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti’nin kendine ettiği 25 Temmuz 2024 | 1.115 Okunma Umudumuz köpekseverler 24 Temmuz 2024 | 1.488 Okunma Adrese teslim kurşun mu? 23 Temmuz 2024 | 1.448 Okunma Büyük itiraf 20 Temmuz 2024 | 675 Okunma Normalleşmek acayip anormal 18 Temmuz 2024 | 567 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar